Skip to main content Skip to footer

Anderledes uge 15.-19. april (uge 16)
Der er ingen normal undervisning i uge 16, bortset fra Pop-up Film.
Hvis du skal deltage i øver og koncert, eller evt. har en erstatningstime, har din lærer givet dig direkte besked.
Se evt. mere info i mail 12/3 fra vores skoleleder til alle elever/forældre.

Tilmelding til næste skoleår 2024/25

Nyt program og tilmelding er klar på hjemmesiden fra fredag 26. april 2024 kl. 12.
Tilmeld dig senest onsdag 22. maj for at være med i første fordeling af pladserne.

Resten af dette skoleår 2023/24
15. april lukker vi for tilmeldinger til dette skoleår for at kunne sætte det nye program op her på hjemmesiden.

FRED.FEST.

13. maj kl. 10-16

- på den kommende kulturskolegrund bag DKDM's Koncertsal

Frederiksberg skal have et nyt musik- og kulturskolehus – og vi kan slet ikke vente!
Derfor holder vi FREDeriksbergFESTival på den nye kulturskolegrund sammen med vores kommende naboer.

Festen indgår i LYDSPOR, fejringen af Musikhøjskolens 90 års jubilæum.

Vi arrangerer eventen sammen med Københavns Medie Gymnasium, Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, Copenhagen Phil og endnu flere. Arrangørerne er Mediegymnasiet NEXT, alle de mange naboer og Musikhøjskolen.

Vi sætter strøm til vores kommende naboskab! Hundredevis af børn fra vores skolehold på 1., 2. og 3. klassetrin synger, vores sangskrivere på MGK viser deres musik frem, Orkestret Bersærk spiller Stevie Wonder og Michael Bublé. Og der bliver både loppemarked og kaffebar!

About the author

Frederiksberg Musik- og Kulturskole