Skip to main content Skip to footer

Anderledes uge 15.-19. april (uge 16)
Der er ingen normal undervisning i uge 16, bortset fra Pop-up Film.
Hvis du skal deltage i øver og koncert, eller evt. har en erstatningstime, har din lærer givet dig direkte besked.
Se evt. mere info i mail 12/3 fra vores skoleleder til alle elever/forældre.

Tilmelding til næste skoleår 2024/25

Nyt program og tilmelding er klar på hjemmesiden fra fredag 26. april 2024 kl. 12.
Tilmeld dig senest onsdag 22. maj for at være med i første fordeling af pladserne.

Resten af dette skoleår 2023/24
15. april lukker vi for tilmeldinger til dette skoleår for at kunne sætte det nye program op her på hjemmesiden.

HIP HIP 90 år

Vores 90 års jubilæum blev fejret på tværs af alle kunstarter og generationer!

Lørdag den 17. juni blev rammen om en kæmpe fejring af alle kunstarterne i Musikhøjskolen, da vi samledes i et tværkunstnerisk festfyrværkeri fra alle fire afdelinger i Frederiksberg Musik- og Kulturskole: Billedskolen, Frederiksberg Filmværksted, Dans & Performance og Musik.
Derudover medvirkede elever og ensembler fra Musikhøjskolens Aftenskole og MGK Frederiksberg.

Konservatoriets smukke koncertsal var det helt rigtige sted at fejre både fortiden, nutiden, men også fremtiden for kunstneriske og kulturelle fællesskaber her på Frederiksberg!

Stor tak til alle medvirkende både elever og medarbejdere, vores borgmester, publikummer og venner af huset.

En særlig tak til Frederiksberg Kommune og Frederiksbergfonden for støtte til vores jubilæumsår.

About the author

Frederiksberg Musik- og Kulturskole