Skip to main content Skip to footer

Skolen ved Søerne

Musikalsk Forskole 1. klasse. Vi bygger videre på det, børnene har lært i 0. klasse, hvor vi har musik og bevægelse i skoletiden på alle kommunens folkeskoler, og arbejder med at lægge et godt fundament til et videre liv med musikken. Det er holdet for de børn, der elsker at synge, danse og spille musik. Vi arbejder med musikken kropsligt gennem bevægelse og dans, vi udvikler stemmen gennem sang, og spiller på diverse percussion-instrumenter og arbejder med rytmer.
I løbet af sæsonen bliver holdene inviteret til et stort fælles musikevent.

Musikalsk Forskole 2. klasse. Undervisningen bygger videre på det, børnene lærte i 1. klasse. Vi begynder at spille mere sammen på udvalgte instrumenter og arbejder videre med musikkens grundelementer såsom puls, form og dynamik. Alt dette er krydret med en masse sang og bevægelse. Det er selvfølgelig muligt at gå til musik i 2. klasse, selvom man ikke har gået i 1. klasse.
I løbet af sæsonen bliver holdene inviteret til et stort fælles musikevent.

Synes du musik er spændende, så kom og vær med i vores 3. klasseband. Vi skal spille, synge og skabe musik og omdrejningspunktet er musikglæde i en kreativ atmosfære. Sammenspil og fællesskab er i fokus, men der er også tid til at fordybe sig i de enkelte instrumenter i bandet som f.eks. guitar, bas, trommer, klaver og sang. Vi styrker grundlaget for instrumentalundervisningen ved at arbejde med musikkens grundbegreber som rytme, puls og melodi – og øver os i at spille sammen. I løbet af året skal vi også spille koncert.